Feyenoord wil talenten behouden met nieuw complex: ‘Ontbreekt ze hier aan niets’

2

Feyenoord opende vorige maand het nieuwe trainingscomplex Feyenoord Academy. Hier gaan de talenten van Feyenoord trainen en is ook Sportclub Feyenoord actief. Het complex, dat dertien miljoen kostte, moet ervoor zorgen dat jonge talenten langer aan de club verbonden blijven en zich snel ontwikkelen, in plaats van dat ze snel de overstap maken naar een buitenlandse club.

”Feyenoord kan met dit nieuwe complex de toekomst in. Het ontbreekt de talenten aan niet hier”, dit zegt de manager van Feyenoord Acadamy, Raymond van Meenen, tegen het Algemeen Dagblad. ”De omstandigheden op het oude complex Varkenoord waren niet ideaal meer. Hier kunnen spelers onder professionele omstandigheden kunnen studeren, trainen en wedstrijden spelen.”

De Rotterdamse club hoopt met het nieuwe complex jeugdspelers langer binnenboord te kunnen houden. 

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Gerard van Hove zegt

    Daardoor blijven ze niet hoor.
    Goede eerlijke trainers en betere medespelers. En Keuken Kampioen Divisie , ze willen op niveau spelen.

  2. Toef Trobi zegt

    Je moet ook een visie en een plan hebben voor de jeugd. Anders lopen ze weg!

Laat een antwoord achter