FC Vlotbrug gelijk tegen Flakkee

0

In een kletsnatte wedstrijd tussen twee teams die elkaar nog kenden van vorig seizoen kwam het talrijk opgekomen publiek uiteindelijk het meest aan zijn of haar trekken.

MSV Flakkee gaf zeer goed partij aan een FC Vlotbrug dat zeker de 1e helft zichzelf niet was. Kwam dat doordat er spelers gemist werden, zoals spits Clint van de Veerdonk, of ging de bal wel rond, maar in een te laag tempo om de bezoekers in verlegenheid te brengen.

De thuisploeg leek ook wel erg kwetsbaar in de omschakeling bij balverlies. En zo kon het gebeuren dat Mees Groenendijk van Flakkee slordig uitverdedigen van keeper Noordijk uit een terechte penalty goed afstrafte en vervolgens met een uitstekende goal van Gianluca Bosman na 25 minuten op een ongedachte 0-2 voorsprong bracht. Flakkee wist deze voorsprong goed vast te houden tot de rust; Vlotbrug zag er wat slordig en onmachtig uit.

Gijs Vermeer maakte snel na rust een prima actie met een nog betere terugtrekbal rand zestien van Danny Browne de verdiende 1-2, maar 10 minuten later maakte Mels de Blok dan wel weer messcherp de 1-3. De thuisploeg schakelde een tandje bij en ging achterin 1 op 1 spelen. Aanvoerder Mitch de Zeeuw schoof door naar de spits en bleek niet te houden voor de Flakkee-defensie. Eerst kopte hij hard en gericht de gelijkmaker binnen om vervolgens kiezelhard van zo’n 20 meter de bal in de kruising te jagen.

Bijna maakte hij nog een zuivere hattrick, maar die sneuvelde op het dak van het doel. Na een wedstrijd vol met strijd met ieder 3 gele kaarten van de arbiter, waren beide teams uiteindelijk tevreden met een gelijk spel. Volgende week gaat FC Vlotbrug op bezoek bij de Jonge Spartaan in Middelharnis om daar uit te vechten wie van die twee ploegen door gaat naar de volgende bekerronde.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter