FC Dordrecht haalt nieuwe keeper

4

FC Dordrecht heeft zich versterkt met keeper Andries Noppert. De extra doelman is gehaald, omdat de club uit de Keuken Kampioen Divisie niet tevreden is over de ontwikkeling van huidig eerste keeper Ramón ten Hove.

De Fries tekent tot het einde van het seizoen en wordt naast Ten Hove, Petar Stoskovic en Jordie van Leeuwen de vierde keeper die FC Dordrecht onder contract heeft staan. De club noemt het een ‘buitenkansje’ om deze extra keeper aan de selectie toe te voegen.

Noppert komt transfervrij naar de Krommedijk, nadat hij zijn contract in juli had laten ontbinden bij het Italiaanse Foggia. De 25-jarige doelman doorliep de jeugdopleiding van Heerenveen en stond vervolgens vier seizoenen onder contract bij NAC.

De verwachting is dat hij vrijdagavond tegen FC Volendam al bij de wedstrijdselectie zit.

4 Comments
 1. Lars Pieters zegt

  Zeggen ze alleen maar omdat het niet flot tussen hun en Feyenoord moeten ze iemand als zwart schaap afschilderen

 2. Martin van Liere zegt

  Fuck die slecht keeperstrainer van. Fc Dordrecht En niet schuld aan ten Hove

 3. Dennis Gee zegt

  Alsof het aan 1 persoon ligt. Heb je de verdedigers gezien?!!!

 4. Jacco van der Wulp zegt

  Patrick Melanie Vink heb je nu je zin 😉

Laat een antwoord achter