Familiedrama treft vv Wieldrecht

4

Ook voetbalvereniging Wieldrecht in Dordrecht heeft met verslagenheid gereageerd op het gezinsdrama in de wijk Sterrenburg. Twee leden van het gezin voetbalden bij de vereniging. Het zou gaan om de moeder van het gezin en de oudste dochter.

Wedstrijden van de teams van de slachtoffers van donderdag en zaterdag zijn geschrapt.

“Onze gedachten en ons medeleven zijn bij een ieder die hierbij betrokken is, de familie op welke wijze dan ook kent, ouder van, speelster, dochters van. Dit valt met geen pen te beschrijven”, schrijft de club op de website.

Het bestuur en de begeleiding van de betrokken teams hebben maandagavond overlegd over de situatie. “Uiteraard willen wij eerst de officiële berichten afwachten voordat we de juiste, en vooral correcte, acties ondernemen”, schrijft de club verder.

Overig Nieuws
4 Comments
 1. Mandy DH zegt

  Sterkte

 2. Mandy DH zegt

  Sterkte

 3. Gonnie Penninkx zegt

  Sterkte

 4. Gonnie Penninkx zegt

  Sterkte

Laat een antwoord achter