Deltasport opent nieuwe kantine

3

Als de sportkantine van de voetbalvereniging tot de grond afbrandt en er zijn 140 leden die wat willen eten en drinken, dan heeft het bestuur een groot probleem. De Vlaardingse amateurs van Deltasport maakten het mee. In maart werd de kantine door brand verwoest en volgende week begint het nieuwe speelseizoen weer.

Met veel vrijwilligers en vrije uurtjes werd de oude bestuurskamer onder handen genomen. Er werd een bar gebouwd en nu heeft Delta Sport weer een kantine. “Het is verbouwd en herbouwd”, vertelt Ton Pattinama, bestuurslid en trainer van het eerste elftal. “Beetje in de stijl van de oude kantine, we hebben steigerhout op de muren geplakt. Kozijnen en de tafels geverfd, met als toppunt een fantastische bar.”

Ook CION liet op de parkeerplaats een schitterende nieuwe kleedaccommodatie inclusief ruimten en kantine neerzetten.

3 Comments
  1. Jelmer Verwater zegt

    Perry veel plezier bro

  2. Elcio Monteiro Tavares zegt

    Winston Helder was die kantine afgebrand

  3. Rien Stolk zegt

    Kees van Zanten zo eindelijk je bonnetje afgerekend

Laat een antwoord achter