Charlois (zo) behaalt monsteroverwinning bij Bolnes

0

De bekerontmoeting tussen Bolnes en Charlois is in een monsterscore geëindigd voor de Rotterdammers. Het nieuwbakken zondag elftal van Bolnes werd overklast door Charlois.

Met maar liefst 1-11 moesten zij genoegen nemen met deze enorme nederlaag. Mede door dit resultaat en een beter doelsaldo ten opzichte van Slikkerveer is Charlois eerste gewonnen in deze groepsfase.

De wedstrijd was amper begonnen toen Remco de Neef de score opende; 0-1. Paulo Garcia Mendes, Jeffrey van Veen en Rivaldo Rodrigues bepaalden de ruststand op 0-4. Vlak voor rust viel er een blessure te betreuren bij Bolnes en aangezien er geen wisselspelers meer waren moesten zij verder met tien spelers.

De tweede helft werd een schietschijf. Charlois kon heerlijk haar doelpuntenhonger stillen. Van Veen 2x, Rodrigues en Garcia Mendes 2 x zorgden voor een 0-9 voorsprong. Bolnes, dat zeker een paar aardige spelers hadden in dit elftal en niet te beroerd waren om toch nog de aanval te zoeken, kreeg toch een eretreffer. Van zeker vijfentwintig meter verschalkte de middenvelder keeper Justin Poulisse; 1-9. Charlois denderde daarna nog even door.

Van Veen en invaller Eddy Santana bepaalden de eindstand verder op 1-11. Het trainersduo Joop Warner/Aad Broekhuizen was tevreden hoewel zij er aan toevoegden, dat het soms te gemakkelijk opgenomen werd. Zondag wacht de eerste competitiewedstrijd. Het gaat dan om ‘het echie’ en dan zal er negentig minuten geconcenteerd gevoetbald moeten worden. Dat ‘gemakkelijke’ zal dan achterwege moeten blijven.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

 

Laat een antwoord achter