Botteghin over concurrentie: ‘Maak me geen zorgen na komst Senesi’

17

Met de komst van Marcos Senesi is het nog maar de vraag welk centraal duo op lange termijn de voorkeur gaat genieten van trainer Jaap Stam. Eric Botteghin maakt zich echter geen zorgen om zijn plek in de defensie. ‘Nee, helemaal niet.

‘Verder probeert Botteghin alle discussies over zijn positie te vermijden. “Ik lees wat dat betreft niks, maar ik ben wel blij dat Senesi er bij is. Want we hebben een brede selectie nodig”, legt de aanvoerder uit, die het ook leuk vindt dat er nog een Zuid-Amerikaan bij is: “Dat is alleen maar leuk voor mij, want nu heb ik weer een vriend erbij met wie ik Spaans kan praten.”

Maar of die Spaanse voertaal ervoor gaat zorgen dat Botteghin en Senesi een nieuw koppel gaan vormen, daar durft de Braziliaan zich niet over uit te laten: “Dat is aan de trainer, die gaat dat straks bepalen. Maar ik heb nog steeds een goed gevoel, krijg veel vertrouwen van de trainer en medespelers en dat is het belangrijkste voor mij.”

Bekijk hierboven het hele interview van Dennis van Eersel met Eric Botteghin waarin ze ook vooruitblikken op het duel tegen Rangers FC.

Overig Nieuws
17 Comments
 1. Dirk Van Dam zegt

  Met deze flapdrol als trainer hoeft dat ook niet. Die durft toch geen beslissingen te nemen. Die hoopt dat iemand geblesseerd raakt om Senesi in te kunnen brengen.

 2. Jan van der Werf zegt

  Botteghin denkt wel makkelijk maar hij moet eruit hij is zo traag als een slak maar stam ziet het niet ben benieuwd vanavond succes

 3. De Jong Pieter zegt

  Zou ik wel doen

 4. Marc Van der Himst zegt

  Moet je ook niet doen. Je bent nl klaar.

 5. Michel van der Zwan zegt

  Botteghin aanvoerder, vind ik ook weer zoiets……als hem iets wordt gevraagd na afloop van een wedstrijd, komt eigenlijk niets zinnigs uit…..dat hebben meer voetballers, ik weet het…….maar dit vind best schrijnend om te zien

 6. David Vendel zegt

  Senesi staat er snel in, kan hij op het bankje…

 7. Nico Mos zegt

  Wacht maar af pik….we hebben dadelijk een snel en prima centrum met GIJ op het bankje.

 8. Hans Wester zegt

  Het is klaar Eric!!!

 9. Jona Eekhout zegt

  Als er rechtpotige verdediger komt dan zal hij wel janken!

 10. Melvin Blokland zegt

  Zeker zou wel doen zondag tegen Emmen Senesi in de basis

 11. Nico de Jonge zegt

  Zou ik wel doen Erik.want het is een kwestie van tijd.dat je op de bank beland

 12. Jan van der Werf zegt

  Nou stam je bent verplicht om de beste 11 op te stellen maar dat doe je niet ik ben klaar met jou

 13. Ineke Krijgsman zegt

  Niet doen jongen.

 14. Henk van der Vegt zegt

  Hoe naïf kan je zijn,dag beste jongen te nonchalent geweest en zat kansen gehad,bedankt

 15. Willem DE Vroedt zegt

  Haha moet je wel doen

 16. Dennis Lenos zegt

  Senesi is een linkspoot dacht ik, komt zometeen naast Bottegin te staan denk ik

 17. Stefan Pitlo zegt

  Zou het wel doen overschatte jongen!

Laat een antwoord achter