Bayern Munchen verlengt met voormalig Feyenoord-talent Zirkzee

0

Bayern Munchen heeft het contract van Joshua Zirkzee opengebroken en verlengd. Zirkzee speelde van 2013 tot 2016 in de jeugd bij ADO Den Haag. Hij staat nu tot medio 2023 onder contract bij de recordkampioen van Duitsland.

Medio 2016 stapte Zirkzee van de jeugdopleiding bij ADO Den Haag over naar die van Feyenoord, om een seizoen later te worden gecontracteerd door Bayern Munchen. Zirkzee traint al vaak mee met de selectie van de Bundesligaclub en kwam dit seizoen al tot acht duels in het tweede team.

Motivatie

Op de website van Bayern Munchen zegt Zirkzee over zijn contractverlenging: ,,Ik ben heel blij dat mijn contract bij één van de grootste clubs ter wereld is verlengd. Het geeft mij de motivatie om vol gas te blijven geven. Mijn grote doel is om het eerste elftal van Bayern te halen.

Toekomst

Bij Bayern Munchen ziet men veel in de 18-jarige speler. Sportief directeur Hasan Salihamidzic daarover: ,,Joshua is een heel groot talent. Hij presteert nu al constant goed bij het tweede elftal. We hopen dat hij in de toekomst door kan breken in de hoofdmacht.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter