Barendrecht op bezoek bij Ajax (AV)

0

Barendrecht gaat zaterdag op bezoek in Amsterdam. De amateurs van Ajax zijn op daar op sportpark De Toekomst de tegenstander van de rood/witten.

Ajax boekte afgelopen weekend zijn eerste competitiezege van het nog prille seizoen. De eerste twee competitiewedstrijden gingen met ruime cijfers verloren; DVS ’33 van met 4-0 te sterk, HSV Hoek legde Ajax met nog ruimere cijfers over de knie (6-1). In Goes wonnen de Amsterdammers door een late treffer met 1-0 van de thuisploeg. Oud-prof Yuri Rose, trainer van de Ajax amateurs, kon met zijn ploeg daardoor de eerste drie punten bijschrijven.

Barendrecht moest afgelopen weekend juist een tegenslag incasseren. De rood/witten, die zich na de zeges op Ter Leede (4-1) en ODIN ’59 (4-3) toch favoriet achtten tegen FC Lisse, gingen in eigen huis met 2-0 onderuit tegen de nog puntloze Lissenaren. Tegen Lisse kon Barendrecht-trainer Jack van den Berg wel weer beschikken over Stanley Husen en Emilio Samsey, die terugkeerden van blessures. Daar stond tegenover dat middenvelder Niels Vorthoren zich daags voor het duel had moeten melden in de ziekenboeg. De oud-prof moet waarschijnlijk ook het duel in Amsterdam aan zich voorbij laten gaan.

Het duel tussen Ajax amateurs en Barendrecht begint zaterdag om 14.30 uur in Amsterdam.

Laat een antwoord achter