Baliemedewerk(st)er Logistiek (Pernis) gezocht

1
 

Een grote op- en overslagloods in Pernis is op zoek naar een enthousiaste baliemedewerk(st)er. Als baliemedewerk(st)er ben je het visitekaartje, het draaispil van het bedrijf. Wij zoeken dan ook een echte duizendpoot met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Aan de balie zal je dagelijks chauffeurs en overige bezoekers te woord staan en je bezig houden met alle bijhorende taken m.b.t het ontvangst van de chauffeurs. Denk hierbij aan de documentatie van de goederen enzovoort zoals vervoersdocumentatie.

Werkzaamheden:
– Te woord staan / ontvangen van bezoekers (o.a. chauffeurs)
– Controleren en aansturen van vertrek- en aankomsttijden
– Bijhorende administratie taken m.b.t vervoersdocumenten.

Functie eisen:
– Je bent klantvriendelijk
– Je kan omgaan met stress
– Je bent representatief
– Je bent fulltime beschikbaar
– Affiniteit met logistiek en transport
– Geen bezwaar tegen het draaien van avond- en weekenddiensten na verloop van tijd
– Je beschikt over eigen vervoer
– Je kan een VOG aantonen.

Het bedrijf is een snel groeiend expeditiebedrijf die door haar snelle groei met spoed opzoek is naar enthousiaste medewerkers. Zij nemen bij tevredenheid al na 3 maanden de medewerkers over op contract. Zij zoeken dan ook iemand die op zoek is naar een functie voor langere tijd. Zij stimuleren ambitie en passie en doorgroeien binnen het bedrijf is dan ook zeker mogelijk. Binnen het bedrijf hangt een informele en nuchtere werksfeer, Zij begrijpen de term ”geven en nemen”.

Interesse?

Mail dan jouw CV naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Anneke Stigter zegt

    Sandra Van Vuuren

Laat een antwoord achter