ASWH krijgt fors pak slaag in Noordwijk

0

Ook de tweede uitwedstrijd van ASWH in de derde divisie is geëindigd in een ruime nederlaag.

Op bezoek bij medepromovendus Noordwijk moesten de Ambachters een flink pak slaag incasseren (5-1). Na een hoopvol begin, waarin ASWH al vlot na de aftrap de eerste kans kreeg, nam Noordwijk het initiatief over.

Dit resulteerde in de openingstreffer door Sabir Achefay, nadat de ploeg van trainer Rogier Veenstra al enkele keren ontsnapt was aan een achterstand. Sam van de Kreeke had rond het half uur de gelijkmaker op de schoen, maar schoot alleen voor de doelman net naast. Vrijwel direct daarna scoorde Noordwijk wel en kort voor rust vergrootte de thuisploeg de marge zelfs naar drie.

In de tweede helft schoot Koen Wesdorp al vlot raak, waarna ASWH heel even aan een comeback mocht denken. Vijf minuten later was die hoop vervlogen door een nieuwe treffer van de gastheren, waarna het uiteindelijk nog 5-1 werd. Na de pijnlijke middag in Noordwijk is ASWH gezakt naar de dertiende plaats op de ranglijst.

Noordwijk – ASWH 5-1 (3-0). 23. 1-0 Sabir Achefay 32. 2-0 Emiel Wendt 43. 3-0 Nick van Staveren 56. 3-1 Koen Wesdorp 61. 4-1 Sabir Achefay 86. 5-1 Fanuel Waandels
Scheidsrechter: Martijn Vos

Noordwijk: Mike van Vliet; Huib Oversloot, Rob Overvliet, Dylan Rietveld, Brayen Bröcker; Raïes Roshanali (75. Martijn le Congé), Thomas Reynaers, Sander Bosma (84. Axel Wendt); Nick van Staveren, Emiel Wendt (81. Fanuel Waandels), Sabir Achefay

ASWH: Stefan Kok; Clarence Bijl, Gilmaro van de Werp, Victor Stenzler (46. Josimar Lima), Roy van ‘t Hoog; Jesper van den Bosch, Lars Bosscha (81. Lorenzo Braaf), Kenny Anderson (64. Lester Pires), Koen Wesdorp, Ismail Yildirim; Sam van de Kreeke

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter