Wieldrecht winnaar Jan Stam Toernooi

0

Wieldrecht is door een 4 – 0 overwinning op Dubbeldam (zo) winnaar geworden van het eigen Jan Stam toernooi. Op de 3e plaats eindigde de Zwerver, dat in de troostfinale Drechtstreek met 2 – 0 versloeg.

Het is alweer de 2e prijs binnen een week, die de nieuwe trainer Pippy Pruijmboom op zijn palmares kan bijschrijven. Vorige week won zijn elftal namelijk het ABC toernooi van DFC.

Pruijmboom heeft de beschikking over een brede selectie met een aantal nieuwe spelers en spelers die uit de A-jeugd zijn overgekomen. Een mengeling van oud en jong oftewel ervaring en nieuwkomers. Een luxe probleem en een moeilijke taak om hiervan een eenheid te smeden. Komende week zal hierin meer duidelijkheid worden verschaft.

Zaak is om de afvallers voor de 1e selectie (en die zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn) gemotiveerd te houden voor de 2e selectie, die overigens ook op het hoogste nivo voor 2e elftallen spelen (res. Hoofdklasse). Het 2e elftal speelde een oefenwedstrijd tegen EBOH 2 en won met 2 – 4.

Laat een antwoord achter