Vacature: Operators gezocht

2
 
Wij zijn voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam, Amsterdam, Moerdijk en Antwerpen op zoek naar ervaren verladingsoperators B voor vast dienstverband.
LOCATIE:
Amsterdam – Rotterdam – Moerdijk – Antwerpen
HET BEDRIJF:
Verschillende opdrachtgevers.
WERKZAAMHEDEN:

 • Zorgdragen voor de fysieke verlading van vloeibare bulk via geautomatiseerde systemen van en naar (zee)schepen, tankauto’s en tankwagons.
 • Toezien op de naleving en handhaving van vigerende wet- en regelgeving en ziet toe op naleving en handhaving van milieu- en veiligheidsvoorschriften.
 • Daarnaast draag je de zorg voor een veilige werkomgeving voor jezelf en collega’s. Je rapporteert dagelijks aan de Loading Master over de dagelijkse gang van zaken, gesignaleerde problemen en/of knelpunten in het productieproces, etc.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de terminal voor chauffeurs, schippers en medewerkers met betrekking tot verladingen.
 • Je houdt supervisie over een team van verladingsoperators welke verantwoordelijk zijn voor het beladen, lossen en verpompen van de diverse producten op de tankterminal.
 • In dit kader verdeel je i.o.m. de Loading Master het werk naar evenredigheid en motiveer en stimuleer je de verschillende teams in de uitvoering van hun werkzaamheden.
FUNCTIE-EISEN:
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als B operator binnen de vloeibare bulk op- & overslag en daarbij heb je ervaring opgedaan met o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Het verladen van (zee)schepen, tankwagens en tankwagons, administratieve afhandeling van de bij de verlading benodigde controlelijsten en documentatie o.a. (ADN) safety checklists, panel- of controlekamerwerkzaamheden, ervaring met bediening van pompen, afsluiters en andere systemen middels geautomatiseerde (DCS) systemen,
 • Lopen van controlerondes en een juiste verslaglegging van eventuele constateringen, aansturen operators
 • Het is een pré wanneer je productkennis hebt van biodiesel en minerale producten zoals gasolie en benzine(componenten). Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een VOTOB of Vapro B, VCA, ISPS/PFSO en ADN.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid.
 • Je bewaakt dat er te allen tijden gewerkt wordt volgens de geldende VGWM-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je bent inventief en voelt je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op de tankterminal, maar voelt je ook medeverantwoordelijk voor de realisatie van de bedrijfs- en afdelingsdoelstellingen.
 • Je bent schriftelijk en mondeling communicatief zeer vaardig, je communiceert op een open en duidelijke wijze met collega’s en weet hen te stimuleren en te motiveren in hun dagelijkse werkzaamheden en ontwikkeling.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse als de Duitse taal om te communiceren met de diverse nationaliteiten die de terminal aandoen.
WAT KUN JE VERWACHTEN:
Een uitdagende functie op een ‘state of the art’ tankterminal, bij een tankterminal die een sterke groei doormaakt en volop in beweging is. De organisatie kenmerkt zich door een informele en resultaatgerichte cultuur waar initiatief, zelfstandigheid en pro activiteit zeer gewaardeerd worden. Naast een marktconform salaris en een concurrerend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden bieden zij voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
SALARIS:

Fulltime – Salaris: €2.000,00 tot €4.000,00 /maand

GEÏNTERESSEERD:

Mail je CV naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Overig Nieuws
2 Comments
 1. Ilonka Hoevenaars Van Uden zegt

  Peter van Uden

 2. Kevin Gomez Nieto zegt

  Robin Vermeulen doe dannnn

Laat een antwoord achter