Tapia: ‘Alles wat ik zeg kan schadelijk zijn’

9

Renato Tapia weigert in het Algemeen Dagblad in te gaan op zijn huidige situatie bij Feyenoord. De verdediger annex middenvelder mag van Technisch Directeur Sjaak Troost vertrekken maar wil zelf het liefst in Rotterdam blijven.

“Ik ben gelukkig hier en voel vertrouwen van mijn trainer en mijn ploeggenoten. Feyenoord is mijn club, ik heb hier een contract en ik wil hier blijven”, aldus Tapia tegenover het Algemeen Dagblad. “Ik ben een rustig persoon. Alles wat ik zeg, kan alleen maar schadelijk zijn voor mij en het team.”

Overig Nieuws
9 Comments
 1. Aad van den Ing zegt

  Heel verstandig .. pak je kans en die krijg je van deze trainer

 2. Kees Van de Poll zegt

  Als je dan zo gelukkig ben in Rotterdam teken dan even bij maar dat doet hij niet hij wil volgend jaar cashen zo gelukkig is hij dus

 3. Alex Kunst zegt

  Zou mooi wezen dat hij nog een paar jaar zou blijven

 4. Hans Gerdsen zegt

  Ja gewoon 2 of 3 jaar bijtekenen en dan ziuen we wel…

 5. Willem Lankhaar zegt

  Vooral niet tegen die lui van veronica .

 6. Flip van der Horst zegt

  Laat de voeten spreken.

 7. Stefaan De Mangeleer zegt

  Spreken is zilver,zwijgen is goud man!

 8. Wil Moll zegt

  Teken maar bij

 9. Ron Verschoor zegt

  Verstandig gesproken, en ik denk dat je op meerdere positie’s uit de voeten kan waar ze bij Feijenoord nog een hoop voordeel van je kunnen hebben. Ik zeg voor mij ben je van harte welkom maar dan wel ook bijteken voor 2 of 3 jaar.

Laat een antwoord achter