Sparta (AV) ruim langs eersteklasser Papendrecht

0

De thuisploeg, 1e klasser vv Papendrecht, liet de Spartanen in de 1e helft het spel maken. Het veldspel was redelijk van Spartaanse kant zonder hierbij echt grote scoringskansen te creëren. Het was voor de supporters dan ook een matig schouwspel waar de tropische temperaturen ook debet aan waren.

Kort voor rust was het de thuisploeg die op voorsprong wist te komen. Een ingebrachte corner werd het stafschopgebied uitgewerkt waar een der aanvallers van Papendrecht ongehinderd de bal aan kon nemen. Met een mooie krul wist hij doelman Daniel van der Knijff te verschalken, 1-0

Na de rust en diverse wissels werd het tempo opgevoerd door de Spartanen. Het spel verliep nu soepeler en geheel naar wens van de technische staf. Door tweemaal Robin van de Sman, Damien Serrano en Steve Kot werd de achterstand vrij snel omgezet in een 1-4 voorsprong. Conditioneel bleken de Spartanen een stuk verder te zijn dan de thuisploeg en de wedstrijd werd dan ook vrij eenvoudig uitgespeeld.

Dinsdagavond staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Om 20.00 uur wordt er dan op Nieuw Terbregge gespeeld tegen Olympia Gouda.

R.V.&A.V. Sparta: Daniel van der Knijff (46e Michael Brongers), Kevin Jumelet (46e Steven Tuns), Jelano Tavares, Yannick van der Sman (57e Jordy van Buren), Danny Abbing, Silvio van Gelderen, Arij van Bree, Jordy van Buren (46e Steve Kot), Danny Langstraat (46e Damien Serrano), Robin van der Sman, Jip Kegge (46e Bart Fiegel).

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter