RVVH walst over Bolnes heen: 11-2

3

Dinsdagavond ging RVVH op bezoek bij Bolnes voor de eerste wedstrijd van het Ridderkerk toernooi. De 2e wedstrijd die woensdag (14/8) gespeeld wordt gaat tussen Slikkerveer en Rijsoord.

Trainer Ronald Hulsbosch had zijn team op enkele plaatsen gewijzigd en liet nu anderen van start gaan. In het doel stond nu Tim Elkhuizen en in de spits nam Gazar Dermendjan de plaats in van Brandon Könemann. Bolnes opende al binnen vijf minuten de score door een doelpunt van Chendrik Privania, maar een kwartier later bracht Shamir de Jesus de stand weer in evenwicht. Een prima voorzet van Jordi Mosmans werd door Shamir koppend het doel in gewerkt.

Na 24 minuten had RVVH al weer het heft in handen want Papito Merencia kopte de 2-1 binnen. Vlak voor rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist. Eerst was het Shamir de Jesus die de bal knap binnen wist te houden en meteen voor gaf op Gazar Dermendjan, die de klus daarna afmaakte, 3-1. Een minuut later verzuimde Bolnes de 3-2 te maken. Ton Stok tekende in de 44e minuut voor de 4-1 ruststand.

In de 2e helft werd Bolnes vermorzeld door RVVH. Gazar Dermendjan was goed op dreef, na 64 minuten stond er al een 6-1 voorsprong op het scorebord door twee goals van de gretige spits. Na een handsbal schoot hij een strafschop hard binnen voor de 6-1.

Even later probeerde Raoul Gangadin het van afstand, maar zijn schot verdween net over het doel. De doelpunten vielen daarna als rijpe appelen. Na 77 minuten stond het scorebord al op 9-1 door doelpunten van Shamir de Jesus, Christiaan Sprangemeijer en Gazar Dermendjan.

Kort daarna verzachtte Bolnes de score door een goal van Jailson Santos. RVVH bleef doorzetten en wilde de dubbele score bereiken. Christaan Sprangemeijer was daar goed voor op weg, maar zijn pegel spatte op de doellat. Enkele minuten voor het einde was het slotoffencief weer van Gazar Dermendjan. Van zo’n 30 meter afstand krulde de spits de bal over keeper Ozgur Cakir heen het doel in voor de 10-2. Kort daarna maakte hij simpel de 11-2.

RVVH heeft als eerste de finale bereikt. Komende zaterdag, om 14:30 uur en wederom op het sportpark van Bolnes, wordt de tegenstander Rijsoord of Slikkerveer.

RVVH: Elkhuizen, van Prooijen, Swart(46 Gangadin), Yekhlef(68 Eggers), El Koubai, Mosmans(62 Sprangemeijer), Stolk, Merencia(46 Proost), Stok(60 Sönmez), de Jesus, Dermendjan.

Klik hier voor de overige oefenuitslagen.

Overig Nieuws
3 Comments
  1. Johan Kanters zegt

    Laatste minuuttje…

  2. Gertjan Verbaas zegt

    Bob Krens heb jij mee gedaan

  3. Remco Schut zegt

    Zo’n wedstrijd duurt net 85 minuten te lang.

Laat een antwoord achter