Rotterdammer El Khayati richting Qatar

2

Nasser El Khayati (foto) heeft volgens Voetbal International zijn droomtransfer te pakken. ADO Den Haag en zijn nieuwe club Qatar zouden na lang onderhandelen dan toch een akkoord hebben bereikt over de overgang van de smaakmaker van vorig seizoen. Van de zijde van de Haagse BVO is het bericht nog niet bevestigd.

Naar verluidt wordt El Khayati (30) nog deze week gepresenteerd als nieuwe aanwinst in Qatar. De Rotterdammer tekent er een contract voor twee jaar. El Khayati was er zelf al langer uit met zijn nieuwe werkgever, maar ADO Den Haag en Qatar SC konden het maar niet eens worden over de transfersom.

Die soap lijkt nu na enkele weken ten einde. El Khayati kan zijn loopbaan voortzetten in het oliestaatje, ADO Den Haag heeft geld binnen om mogelijk nog nieuwe spelers aan te trekken.

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Cees van Vugt zegt
  2. Cor van der Horst zegt

    Lekker warm

Laat een antwoord achter