Robey Cup finale Heinenoord –SHO bij Heinenoord

1

De Robey Cup kent dit jaar een klassieker als finale. Heinenoord en SHO zullen strijden om de eer van de editie 2019. Helaas is deze editie van de Robey Cup niet helemaal vlekkeloos verlopen. De opzet was om met twee poules van vier te gaan strijden om de mooie hoofdprijs die Robey voor de winnaar beschikbaar stelt.

In een vroeg stadium moest de opzet worden gewijzigd naar twee poules van drie clubs. Het waren deze week nota bene degene die aangegeven hadden heel graag de wedstrijden te willen organiseren die op het laatste moment hun deelneming introkken. Rhoon was vergeten dat ze ook voor de Albrandswaard Cup hadden ingeschreven en DHC, die de finale dag zouden organiseren, gaf de voorkeur aan een oefenwedstrijd tegen Boshuizen en HBS.

De poule bij SSS verliep gelukkig wel vlekkeloos.

Het programma voor zaterdag is nu om 14.30: SSS tegen ‘s Gravendeel om plaats 3 en 4 en dus Heinenoord – SHO om plaats 1 en 2.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Han Steenbeek zegt

    Het is schering en inslag tegenwoordig. Weet er alles van…

Laat een antwoord achter