Robey Cup bij SSS

0

In de voorbereiding van het seizoen 2019-2020 staat de Robey Cup weer op het programma. Na de geslaagde eerste twee edities zullen er dit jaar zes Robey-clubs strijden om de Robey Cup 2019.

Robey staat ook vandaag de dag nog voor dat nostalgische voetbalgevoel, die onvoorwaardelijke liefde voor het mooiste spel op aarde. Het merk combineert het beste van twee werelden. Een stijlvolle look, met het comfort van nu. Het resultaat is een collectie met kwaliteit en karakter. Traditioneel met een moderne twist.

De eerste twee edities van de Robey Cup werden beide gewonnen door s.v. Heinenoord, de titelverdediger zal dit jaar gaan strijden tegen:

Poule A

Heinenoord

Poule B

Locatie: S.S.S. Klaaswaal

Rhoon (TG) S.S.S. Klaaswaal
D.H.C. Delft v.v. S.H.O.
s.v. Heinenoord v.v. ‘s-Gravendeel

Op dinsdag 20 augustus zal er gespeeld worden op twee locaties: SSS Klaaswaal en V.V. Rhoon. De speelduur van deze wedstrijden is 45 minuten per wedstrijd.

Poule A Poule B
20:00 Heinenoord – DHC 19:30 uur | S.S.S. Klaaswaal – v.v. S.H.O.
Rhoon teruggetrokken 20:30 uur | v.v. S.H.O. – v.v. ‘s-Gravendeel
21:30 uur | v.v. ’s-Gravendeel – S.S.S. Klaaswaal

Op zaterdag 24 augustus zal op het prachtige sportpark van D.H.C. Delft de finaleronde van de Robey Cup 2019 worden gespeeld. Op de finaledag spelen de Robey-clubs een volledige wedstrijd van 90 minuten.

Finaledag
12:00 uur |Rhoon – Nummer 3 Poule B
14:30 uur |Nummer 2 Poule A – Nummer 2 Poule B
14:30 uur |Nummer 1 Poule A – Nummer 1 Poule B

 

 

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter