Rijnmond Hoogvliet Sport verliest bij VFC (za)

0

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft de tweede wedstrijd van de voorbereiding met verlies afgesloten. In Vlaardingen werd met 4-3 verloren van competitiegenoot VFC.

Rijnmond begon furieus aan het duel, wat resulteerde in een snelle voorsprong. In de 2e minuut werd Ackeo Liefden weggestuurd op rechts, waarna hij met een strakke pass Justin Snijders vrij voor het doel zette. Na een kwartier was het VFC-aanvoerder Pim Mudde die VFC op 1-1 kopte.

In minuut 27 werd Aaron de Bruin neergelegd door Tom Beker, waardoor VFC een strafschop kreeg. Dimitri van der Meer liet de debuterende RHS-keeper Björn Harder kansloos: 2-1.

Waar Rijnmond de eerste helft furieus begon, deed VFC dat in de tweede helft. In minuut 49 wordt Sofian Muuren diep gestuurd, die koeltjes 3-1 binnen schiet. Zeven minuten later komt Rijnmond terug tot 3-2, als Rohaindrick Hooi na een mooie actie Ackeo Liefden vrij ziet staan, die fraai raak schiet. Als in minuut 67 Anthony Terjesen zijn ploegmaat Bram van Rij bereikt en hij de pass tot doelpunt promoveert, lijkt VFC de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Echter schiet Justin Snijders 3 minuten later opnieuw de bal in het doel, na meerdere combinaties met Lorenzo Kranenburg. Vlak voor het sluiten van de markt raakt Justin Snijders nog de paal na een goed uitgespeelde aanval.

Trainer Rody van Hemert is ondanks het verlies tevreden: “Er zijn bepaalde dingen waar we op getraind hebben die meteen zichtbaar waren. De doelpunten die we hebben gemaakt kwamen voort uit mooie, goed uitgespeelde aanvallen. Bij vlagen speelden we prima positiespel.”

Klik hier voor de overige oefenuitslagen.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter