Regenval: Heerjansdam – SC Feyenoord gestaakt

1

De oefenwedstrijd die Heerjansdam op de Molenwei tegen SC Feyenoord speelde, duurde slechts twintig minuten (stand was 0-2).

Hevige regenval zette flinke plassen op de (natuur) grasmat, die door de voortdurende regen, steeds groter werden. Eén ding was in die miniwedstrijd duidelijk: de technisch vaardige gasten konden en gingen goed om met de lastige omstandigheden.

Sanzio Diterich scoorde in de derde minuut en de 0-2 (18e minuut) kwam van de voet van Junior Obiku. Net voor het staken van de wedstrijd leek Luc Delmee de 1-2 te gaan scoren. Zijn schot (na een goede aanval via o.a. Jelmer Nugteren) ging maar net naast het doel.

Daarna besloten beide ploegen en de scheidsrechter het duel te staken.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Tom Zonnevijlle zegt

    Sanzio Dieterich

Laat een antwoord achter