MVV’27 ruim langs eersteklasser Honselersdijk

0

Op het eigen ‘Club van Honsel-toernooi’ liet sv Honselersdijk zich aftroeven door MVV’27 uit Maasland, de winnaar van de editie van vorig seizoen.

In de andere wedstrijd bleef Naaldwijk onder de nieuwe trainer Patrick Fieret baas over Verburch.

Honselersdijk – MVV’27

MVV’27 kwam na twintig minuten spelen aan de leiding en nam vlak voor de pauze zelfs een verrassende 0-2 voorsprong tegen gastheer en eersteklasser sv Honselersdijk. De ploeg van trainer André Lourens (foto) zal met de beste bedoelingen de tweede helft het veld zijn opgestapt, maar keek al binnen twee minuten tegen een kansloze 0-3 achterstand aan. Dik een kwartier voor tijd werd het zelfs nog 0-4, waarna Tom van Veen nog de eer wist te redden voor zijn ploeg door er 1-4 van het maken.

Naaldwijk – Verburch

Naaldwijk begon het toernooi op sportpark De Strijhorst ook met winst. De nieuwe trainer Patrick Fieret, opvolger van Chris Treling, zag zijn formatie nipt met 2-1 winnen van Verburch. Danny Niël en Frank Schippe troffen doel voor de Naaldwijkers.

Laat een antwoord achter