Karsdorp en Johnston speelgerechtigd voor Feyenoord

5

Feyenoord-coach Jaap Stam hoopt dat de uitstekende uitslag in de eerste Europese voorrondewedstrijd tegen Dinamo Tbilisi (4-0) zijn team een boost geeft. ‘Zo’n resultaat geeft natuurlijk een goed gevoel en dat willen we meenemen naar Heerenveen.’

Daar neemt Feyenoord het zondag op tegen sc Heerenveen, dat vorige week aan de Eredivisie begon met een 0-4 uitoverwinning bij Heracles Almelo. ‘sc Heerenveen liet daar zien over een gevaarlijke ploeg te beschikken, met veel scorend vermogen,’ stelt Stam. ‘Zij zullen erop gebrand zijn om dit ook voor eigen publiek te laten zien, dus op voorhand is al duidelijk dat we weer vol aan de bak zullen moeten. Maar wij reizen naar Friesland af om de ingezette lijn door te trekken.’De deze week aangetrokken Rick Karsdorp en George Johnston zijn zondag speelgerechtigd. Of zij zondag ook inzetbaar zijn, liet Stam – die beiden net als vele supporters vrijdag op 1908 aan het werk zag – nog in het midden.
Bron: Feyenoord.nl

Overig Nieuws
5 Comments
 1. Eric van Holst zegt

  Nieuwkoop is beter

 2. Robert Rosman zegt

  Gaan we wat beleven hoor met al die tweede garnituur

 3. Mirjam Kager zegt

  Roxanne VinkVink…wat je gisteren vroeg..zondag dus

 4. Rene En Carola Rommens zegt

  Kirsty Van Dee

 5. Pieter Alberts zegt

  Ik heb nog nooit naar studio sport gekeken daar zeiken ze ook alleen maar Feyenoord af heb ik van mede supporters gehoord. Dus laten we het gewoon positief bekijken. Azijn zeiken is makkelijker maar geef het een kans. En wees trots op je club.

Laat een antwoord achter