Henk Boon blijft actief bij HVC’10

0

Aan het einde van afgelopen seizoen keerde Henk Boon terug bij HVC’10 om het eerste elftal als interim-hoofdtrainer in veilige haven te leiden. Met twee overwinningen in drie wedstrijden slaagde Boon in die missie.

De 63-jarige inwoner van Hoek van Holland maakte daarna plaats voor achterneef Piet Boon, die de hoofdmacht komend seizoen onder zijn hoede heeft, maar Henk Boon blijft wel in een andere rol betrokken bij de club.

Adviseur

Boon wordt adviseur op het gebied van technische zaken, zowel voor de jeugd als de senioren. Zo gaat hij de nieuwe jeugdcommissie helpen om het onlangs opgestelde jeugdbeleidsplan uit te voeren. Het bestuur van HVC’10 denkt dat Boon met zijn jarenlange ervaring, kennis en grote netwerk als adviseur verenigingsbreed een waardevolle inbreng kan hebben.

,,We zijn blij dat Henk in deze rol de club wil blijven helpen”, laat voorzitter Arjen van der Lugt weten. ,,Met de recente toetreding van Martin Klomp tot de technische commissie en Henk als adviseur, halen we veel waardevolle ervaring en kennis binnen bij HVC’10.”

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter