Gouden Eeuw-toernooi bij Hellevoetsluis

0

In de 100 jaar dat Hellevoetsluis nu bestaat nam het toernooi om de Jan de Bakker Bokaal een belangrijke plaats in in de geschiedenis. Ruim 30 jaar was het toernooi, toen nog op zondag, de traditionele start van het seizoen voor alle clubs op Voorne-Putten. Eind jaren 90 werd het toernooi echter voor het laatst gespeeld.

Omdat het toernooi zo’n belangrijke plaats innam in de historie, hebben wij in het kader van het 100-jarig bestaan gemeend 20 jaar na de laatste editie nog 1x een soortgelijk toernooi te organiseren. En met dank aan de deelnemende verenigingen is dat gelukt! Op zaterdag 24 augustus nemen Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Vlotbrug, OHVV, Brielle, Rockanje, Vierpolders en Zwartewaal deel aan het Gouden Eeuw Toernooi.

De teams zijn verdeeld over 2 poules en spelen in de poule wedstrijden van 30 minuten. De nummers 4 in de poule spelen om de 7e plaats, de nummers 3 om de 5e plaats, de nummers 2 om de 3e plaats en de nummers 1 in de poule spelen om 15:15 uur de finale.

Laat een antwoord achter