Feyenoord met 1650 supporters naar Israël

5

Na uitvoerig overleg heeft Feyenoord besloten om 1650 supporters mee te nemen naar de uitwedstrijd bij Hapoel Beer Sheva. De club zal nog wel een beroep doen op het gezonde verstand van de aanhang om ingetogen te zijn met spreekkoren.

Feyenoord ligt nog altijd onder een vergrootglas bij de UEFA, dat ook dit seizoen streng controleert op spreekkoren en ander wangedrag onder supporters. Om die reden werd Dinamo Tbilisi – Feyenoord ook gespeeld zonder Georgisch publiek.

De Rotterdammers spelen donderdag eerst thuis tegen de Israëlische club, die komend weekend aan de competitie begint. De wedstrijd begint om 19.30 uur. De uitzending op Radio Rijnmond start om 19.00 uur. Op TV Rijnmond en Rijnmond.nl is er – zoals bij iedere thuiswedstrijd van Feyenoord – een voorbeschouwing te zien. Dit programma begint rond 18.15 uur.

Overig Nieuws
5 Comments
 1. Richard van der Linden zegt

  En wie niet springt….

 2. Ed Den Boef zegt

  Word weer 5 wedstrijden zonder publiek

 3. Wdv Rotterdam zegt

  Zou fijn zijn als er ook gedacht wordt aan de Joodse Feyenoord supporters onder ons in Israel …..

 4. Perry Heijser zegt

  Desley Copier

 5. Wim Spitse zegt

  Lekker weer gaan misdragen en een forse straf krijgen weer dat zal er wel gaan gebeuren, want gedragen kunnen ze zich niet.

Laat een antwoord achter