Excelsior Maassluis langs Westlandia (zo)

0

In een aantrekkelijke wedstrijd bleef tweede Divisionist Excelsior Maassluis het in de derde Divisie uitkomende Westlandia met 2-0 de baas. Bij rust gaf het scorebord een stand van 1-0 aan. Voor de Tricolores was het de vierde oefenwedstrijd in deze voorbereiding.

Nu de competitie dichterbij komt, werkt trainer Dogan Corneille van Excelsior Maassluis ook steeds meer toe naar zijn ‘competitie-elftal’. Hij speelde tegen Westlandia dan ook een uur lang in dezelfde formatie. Corneille zag zijn ploeg ook al snel op voorsprong komen door een treffer van Giovanni da Fonseca: 1-0.

De gastheren kregen daarna via Daan Blij nog twee goede mogelijkheden. De lat kwam echter doelman Edgar Leerdam twee keer te hulp. Westandia liet zich zeker in de slotfase van het eerste bedrijf niet onbetuigd. Schoten van de Naaldwijkers vonden echter geen genade bij doelman Jean-Paul van Leeuwen van Excelsior.

Na de doelwisselingen waren er voor beide ploegen weer kansen, maar was het de thuisploeg, die weer tot scoren wist te komen. Vincent van den Berg verdubbelde – randje buitenspel – na dik een uur spelen de marge naar 2-0. Bijna scoorde Westlandia nog de eretreffer, maar doelman Van Leeuwen reageerde attent op een knap schot van middenvelder Melvin Vissers.

Klik hier voor de overige oefenuitslagen

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter