DVO’32 en TOGB spelen jaarlijks om Paul Gast Memorial Cup

0

Met ingang van dit seizoen zullen DVO’32 en TOGB jaarlijks in een onderling duel strijden om de Paul Gast Cup.

Aanstaande dinsdag 27 augustus 2019 trappen DVO’32 en TOGB om 20:00 uur aan de Marathonweg af voor de eerste editie van de Paul Gast Memorial Cup. Vanaf dit seizoen is er een nieuwe traditie, er zal jaarlijks worden gestreden om de prachtig Paul Gast Bokaal. De winnaar mag een jaar lang de speciale trofee in zijn bezit houden en is voor de latere editie de GASTheer.

Tijdens het afscheid van Paul kwamen beide clubs met elkaar in gesprek wat uiteindelijk later heeft geresulteerd in dit jaarslijkse initiatief. Paul heeft voor beide clubs veel betekent: Hij sprak vaak zijn liefde voor beide clubs uit en vertelde met een glimlach over het plezier wat hij bij beide verenigingen tijdens zijn werkzaamheden als verzorger had. Beide clubs hebben op deze manier de mogelijkheid om de herinnering aan hun verzorger in leven te houden.

Laat een antwoord achter