Drenthe: ‘Bewuste keuze voor Kozakken Boys’

4

Royston Drenthe is Kozak. De 32-jarige ex-international tekende zaterdagmiddag een éénjarig contract op De Zwaaier, een deal zich vrijdag al aandiende.

‘Het mag duidelijk zijn dat Royston een stuk ervaring en kwaliteit aan het elftal toevoegt’, aldus technisch directeur Kees Spaan op de website van Kozakken Boys.

‘Na trieste familieomstandigheden hebben we Sander Heesakkers de ruimte gegeven om even afstand te nemen van het voetbal. Vervolgens gingen we op zoek naar een vervanger. Via Tyrone Conraad kwamen we in contact met Royston en zo is het balletje gaan rollen.’

Bewuste keuze

‘Tyrone is een neef van mij. Ook kende ik Mark Veenhoven nog, op die manier ben ik in contact gekomen met Kees’, verklaart Drenthe. ‘Kozakken Boys is voor mij een bewuste keuze. Het is dicht bij huis en ik kan meer tijd doorbrengen met mijn familie.’

Spaan: ‘Dit is voor de club en de supporters natuurlijk hartstikke mooi. Ondanks dat hij nog een tijdje nodig heeft om helemaal fit te worden, denk ik dat Royston direct een goede toevoeging kan zijn voor de groep. Hij was afgelopen seizoen natuurlijk niet voor niets aanvoerder van Sparta.’

4 Comments
 1. Hendrik Rodermond zegt

  Bij die kutclub

 2. Lars Larss zegt

  Rick Rick

 3. Fur Huizinga zegt

  Nathan Bijlenga

 4. Gully Shack Atack zegt

  Succes royston

Laat een antwoord achter