Beloften Excelsior starten met ruime nederlaag

1

Excelsior 2 is de competitie begonnen met een grote nederlaag. In het Van Donge & De Roo Stadion werd met 0-4 verloren van Fortuna Sittard 2.

Mogelijkheden

Selectiespelers Maarten de Fockert, Thomas Oude Kotte, Kyle Ebecilio en Elías Már Ómarsson begonnen in de basisopstelling van Excelsior 2. Omarsson kreeg de eerste mogelijkheid van de wedstrijd, maar hij stuitte op de Limburgse doelman. Er kwamen nog wat mogelijkheden, maar ook de gasten waren dreigend.

Uitlopen

Het bleef lang 0-0, maar vanaf de 37e minuut namen de Limburgers het heft in handen. Bassala Sambou zorgde voor de 0-1 en nog voor rust maakte Nassim El Eblak de 0-2. Ook in de tweede helft had Excelsior 2 het lastig met Fortuna Sittard, dat uiteindelijk kon uitlopen naar 0-4 door Agim Zeka en Fatih Kurnaz.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Guus Marees zegt

    Johan Jensch

Laat een antwoord achter