Barendrecht in laatste test gelijk

0

Barendrecht heeft dinsdagavond het laatste oefenduel voor de officiële seizoensstart gelijk gespeeld. Tegen VV Dongen, dat uitkomt in de Derde Divisie zondag, werd het 2-2.

Barendrecht kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Qjell Krolis (1-0). Na de rust verdubbelde de teruggekeerde aanvaller Robin Driesse de score voor de Bongerdbewoners (2-0). Een kwartier voor tijd maakte Oghuzan Kanzanci de aansluitingstreffer voor de bezoekers (2-1). In blessuretijd zorgde Robin de Man namens Dongen voor de gelijkmaker (2-2).

Barendrecht 1 begon half juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de degradatie uit de Tweede Divisie komen de rood/witten in de komende voetbaljaargang uit in de Derde Divisie zaterdag. De eerste drie oefenduels tegen ASWH (0-1), Jong FC Groningen (1-3) en het Westlands Elftal (1-4) gingen verloren. Daarna volgde een zege op dorpsgenoot Smitshoek (2-1) en een gelijkspel tegen VC Vlissingen (1-1).

Na het laatste oefenduel staat zaterdag 17 augustus de eerste officiële wedstrijd op het programma. In de eerste (voor)ronde van de betaalde KNVB-beker spelen de rood/witten in eigen huis tegen zondag-eersteklasser Wittenhorst (14.30 uur). Een week later begint de competitie in de Derde Divisie: dan gaat Barendrecht op bezoek bij promovendus Sparta Nijkerk, aftrap 15.00 uur.

Klik hier voor de overige oefenuitslagen.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter