ASWH pakt punt in eerste duel in Tweede Divisie

1

ASWH heeft een punt overgehouden aan het duel tegen Spakenburg. In Hendrik Ido Ambacht werd het 1-1. 

In de 59ste minuut kwam ASWH op een 1-0 voorsprong. Sam van de Kreeke maakte de openingstreffer. Spakenburg kwam in de 70ste minuut op gelijke hoogte en bepaalde eindstand op 1-1.

1 reactie
  1. Henky Belanda zegt

    Het vele geschreeuw en een overkill aan aanwijzingen vanaf de bank van Spakenburg leek wel een verlammende werking te hebben op de spelers van Spakenburg. De technische staf lijkt zichzelf te willen bewijzen ten opzichte trainer John de Wolf met hun kopieergedrag en vergeten daarbij het teambelang. Dieptepunt hiervan was dat de arme linksback van 3 verschillende technische stafleden dezelfde aanwijzing toegeschreeuwd kreeg. Spakenburg zal zichzelf echt af moeten vragen of deze manier van coachen wel ten goede komt van het team , m.i. gaat het zo ten koste van het plezier en uiteindelijk het resultaat, laat het coachen over aan de hoofdtrainer zou ik zeggen.

Laat een antwoord achter