ADV: Afscheid in Feyenoord-stijl

1

Als fanatieke supporters is Feyenoord jouw alles. En dat mag iedereen weten. Je bent betrokken bij de club. Je houdt van de sfeer die De Kuip uitstraalt wanneer het eerste team speelt en kent precies de mooie momenten die zich in het stadion hebben afgespeeld. Al deze mooie en soms minder mooie herinneringen maken deel uit van jouw leven en lopen als rode draad door jouw leven.

Feyenoord en jij zijn voor altijd met elkaar verbonden. Ook wanneer jij er niet meer bent. Je kunt je het misschien niet voorstellen, maar er komt een dag dat jij er straks niet meer bent. En zelfs dan kan Feyenoord een rol spelen bij jouw afscheid.

Waardig afscheid

Het was al jaren een wens van fanatieke Feyenoord-supporters: een Feyenoord uitvaart om de overleden fan een waardig én afscheid in stijl te kunnen geven. Sinds een aantal jaar bestaat er de mogelijkheid om de uitvaart geheel naar eigen wens in Feyenoord-stijl vorm te geven.

Dat hoeft echt niet altijd groots te zijn. Een rood-wit bloemstuk met een Feyenoord-logo kan al voldoende zijn om het persoonlijk te maken. Voor de liefhebber is er zelfs een grafkist beschikbaar in rood-witte kleuren met het Feyenoord-logo centraal op de deksel van de kist.

Spelersbus als volgauto

Wanneer een fan grotere wensen heeft, zijn er ook een aantal bijzondere mogelijkheden die samen met de club mogelijk zijn gemaakt. Zo kan de spelersbus als volgauto dienen voor de nabestaanden of kan het afscheidsmoment plaatsvinden in het stadion. Een unieke en bijzondere mogelijkheid om de Feyenoord-supporter een laatste eer te bewijzen op de plek waar diegene zoveel herinneringen had.

Wensen vastleggen

Het bespreken van bovenstaande mogelijkheden en wensen met familie is niet iets wat vaak gedaan wordt. Toch is het wel goed om dat te doen. Voor naasten neemt dit een hoop zorgen en onwetendheid weg wanneer u er niet meer bent. Je kunt specifieke uitvaartwensen, zoals begraven worden in een Feyenoord-grafkist, bij de notaris laten vastleggen of bewaren bij de map met belangrijke papieren. Er zijn tegenwoordig ook gratis online tools die je hierbij kunnen helpen.

Een uitvaart brengt ook kosten met zich mee. Een gemiddelde uitvaart kost al gauw tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. Als je nu al weet dat jij een afscheid volledig in Feyenoord-stijl wil, dan is het goed om je daar nu al financieel op voor te bereiden middels een uitvaartverzekering. Zo ben je er zeker van dat alles zal en kan verlopen zoals jij dat gewild hebt.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Ton de Groot zegt

    Rene van den Beemt

Laat een antwoord achter