Van Neck: ‘Pittige indeling met veel kanshebbers’

0

Na vijf seizoenen Herkingen en vele jaren bij Melissant en Stellendam in zijn bagage, start Ron van Neck komend seizoen aan zijn vierde klus op Goeree Overflakkee. De Rotterdammers zal bij de Geel-Blauwen zijn oude ploegen tegenkomen en ook drie maal naar Voorne Putten moeten reizen.

“Een pittige maar vooral leuk indeling. Alle clubs van Flakkee en ook sterke ploegen van Voorne Putten. De komst van OHVV naar het zaterdagvoetbal maakt hen een kanshebber maar ik sluit ook DVV’09, WFB en Rockanje niet uit bij de top van het klassement,” vertelt Van Neck, die niet blij is met de indeling bij twaalf andere ploegen. “Helaas zijn er nu maar twee periodes te verdelen en zal de derde middels het klassement bepaald worden. Daardoor is het lastiger te stunten.”

Over zijn eigen groep is Van Neck tevreden. “Mees Vroege (Den Bommel) en Glenn Kievit (NTVV) zijn naar Flakkee gekomen. Helaas zijn Sven van Nieuwenhuize en Sven Geelhoed gestopt. Daarnaast is er ook veel talent van de JO19 overgekomen waar ik veel vertrouwen in heb.”

Persoonlijk hoopt Van Neck op een hoge klassering. “Ik hoop uiteindelijk in de top-4 te eindigen. Het is een zware competitie maar ik denk dat wij weleens kunnen gaan verrassen.”

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter