Van Helden: ‘Met een beetje bravoure hoop ik op het linkerrijtje’

8

BZC/Zuiderpark promoveerde als kampioen naar de zaterdag derde klasse. De Rotterdammers kwamen door een late treffer op gelijke hoogte tegen Hekelingen en spelen daardoor komend seizoen in de derde klasse C.

Trainer Frans van Helden is positief over de ontwikkeling van zijn vereniging en ploeg. “Ik denk in december meer te kunnen zeggen over de sterkte en mogelijkheden van BZC/Zuiderpark,” stelt Van Helden. “Onze spelersgroep is volledig intact gebleven en daarnaast flink versterkt. Met een beetje bravoure zeg ik daarom dat ik hoop mee te draaien in het linkerrijtje.”

Over de indeling in de derde klasse C is Van Helden duidelijk. “Een mooie en pittige competitie. Over kanshebbers kan ik moeilijk oordelen. Ik schat Dilettant, VVOR, SSS, Nieuwerkerk en Zwarte Pijl hoog in. Daarnaast is het altijd leuk om bij mijn oude club Leonidas op bezoek te gaan.”

Van Helden zelf zal komend seizoen vooral gaan samenwerken met een nieuwe staf. Zowel Mark Hoks als Jean Pierre Braafhart zullen deels verantwoordelijk worden voor de trainingen. “In dit driemanschap heb ik veel vertrouwen. Los van de sportieve ambities willen we er ook een leuk seizoen van maken.”

Overig Nieuws
8 Comments
 1. Ron van Neck zegt

  S6 Frans!

 2. Bertus van Emden zegt

  Succes Frans. ⚽⚽

 3. Jan Streefkerk zegt

  suc6 Frans.

 4. Robert Graafland zegt

  Succes Frans

 5. Mathew van Kampen zegt

  Jammer dat ik niet meer bij VV Nieuwerkerk zit Frans van Helden had graag nog tegen je willen spelen. Tegen de trainer waar ik zelf onder gevoetbald heb .

 6. Klaris Van Zanten zegt

  Gevonden en gelezen gaat lukken gozer

 7. Yurdabey Celik zegt

  Succes vriend!!!

 8. Esseboom zegt

  Still going strong Frans

Laat een antwoord achter