Van Haren nieuwe trainer CWO

4

CWO heeft voor komend seizoen een nieuwe trainer aangesteld in de persoon van Arthur van Haren. Arthur van Haren is geen onbekende bij CWO en heeft ook als trainer al zijn sporen verdiend, o.a. als hoofd jeugdopleidingen bij Excelsior M, hoofdtrainer bij PPSC, jeugdtrainer Feijenoord, hoofdtrainer Xerxes (za) za; tevens was Arthur jarenlang docent TC 2 bij de KNVB.

Tevens zijn wij voor onze A-selectie nog op korte termijn op zoek naar een assistent-trainer. Hij zal de nieuwe hoofdtrainer gaan assisteren bij de trainingen en coaching van ons eerste elftal op dinsdag, donderdag en zaterdag. Heb je hier interesse in, neem dan zo snel mogelijk contact op met bestuur@sv cwo.nl

Overig Nieuws
4 Comments
 1. Juriaan Buckers zegt

  Rick lekker man, basisplek en aanvoerder!

 2. Marco Bravenboer zegt

  Uitermate goede keus!

 3. Bas van Loenen zegt

  Gefeliciteerd Arthur! Zeker goede keuze!! Succes

 4. Sieme Zijm zegt

  Leuk om te lezen dat Arthur weer aan de slag gaat! Succes!

Laat een antwoord achter