Van Geel: ‘Willem II kan incidenteel boven Feyenoord eindigen’

60
 

Martin van Geel nam enkele weken geleden afscheid van Feyenoord. Van Geel was acht seizoenen bij Feyenoord actief als technisch directeur. Van Geel kijkt in het Algemeen Dagblad nog even terug op zijn afscheid bij Feyenoord. ”Vorige week heb ik mijn afscheidsdiner gehad bij Feyenoord. Daar ben ik door zes mensen toegesproken en het was een grote lofzang.”

Van Geel had zelf ook wel door dat zijn tijd erop zat bij Feyenoord. ”Ik voelde dat het tijd was voor een frisse wind. Toen dacht ik ook wat er voor mij nog te winnen viel in een negende seizoen in Rotterdam.” Van Geel trok hierop zijn conclusies en vertrok bij Feyenoord. Onlangs werd bekend dat Martin va Geel aan de slag gaat bij Willem II.

Van Geel wil nu Willem II aan nieuwe successen gaan helpen en denkt dat de Tilburgers incidenteel boven Feyenoord zouden kunnen eindigen.

60 REACTIES

 1. “Bij mijn afscheid ben ik toegesproken door 6 mensen, het was een grote lofzang”
  Oh my god, ik krijg een deja vu.
  Riep hij dat ook niet een paar weken voor hij zijn vertek aankondigde?
  Het lijkt meer op een grote van geel,s zelfverheerlijkings schow.
  Als je dat leest krijg je toch braakneigingen

 2. kan incidenteel ook de jackpot winnen via een gokvorm.
  Zolang het die van mij dan maar niet is. Trek ondertussen intussen wel die lange neus inzake het gegeven dat sommige gokjes ongrijpbaar en onbereikbaar zijn.