Unieke kans: train deze zomer bij Feyenoord

0

De voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools is op 8 juli afgetrapt met een tweedaags voetbalkamp in Vlissingen. Dit was het eerste van in totaal veertien(!) Feyenoord Soccer Camps die plaatsvinden in de zomervakantie. Neem deel, beleef een unieke ervaring en zorg dat je klaar bent voor een nieuw voetbalseizoen!

Maandag 22 juli gaat het eerstvolgende Feyenoord Soccer Camp van start bij ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht. Benieuwd naar alle locaties? Bekijk onderstaand overzicht en kies jouw favoriete trainingslocatie uit.

Volg de ruim 800 kinderen die zich al hebben opgegeven en schrijf je vandaag nog in! Bij deelname verzeker je jezelf bovendien van een compleet voetbalpakket, waaronder het blauw-witte trainingstenue.

Meer weten over Feyenoord Soccer Camps? Ga naar de informatiepagina.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter