TransvaliaZW zoekt trainer tweede elftal

1

TransvaliaZW zoekt per direct een trainer /coach voor het 2e selectie elftal voor het seizoen 2019-2020. Voor dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste (aankomend) trainer die het team en spelers verder wil ontwikkelen en kan begeleiden.

Bovendien is het een kans om jezelf, naast onze ervaren hoofdtrainer te ontwikkelen. Deze groep traint tegelijk met de 1e selectie op dinsdag- en donderdagavond en speelt op zaterdag haar wedstrijden.

Het volgen van een KNVB trainerscursus behoort tot de mogelijkheden. Het is dan ook geen pré dat je al in het bezit bent van een trainersdiploma. Ben jij enthousiast, eventueel bereid tot het volgen van een cursus en vind je het leuk om spelers beter te maken en jezelf te ontwikkelen als trainer? Neem dan contact op! Je kunt een email sturen naar secretaris@transvaliazw.nl

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Ivan Do Rosario Monteiro zegt

    Hahahah nee ben speler

Laat een antwoord achter