Stellendam zoekt trainer/coach (JO19)

0

VV Stellendam zoekt een trainer/coach voor de JO19 voor het seizoen 2019-2020. Voor dit team is Stellendam we op zoek naar een enthousiaste trainer die het team en spelers verder kan ontwikkelen. Het is voor de club van groot belang dat spelers op termijn kunnen aansluiten bij de seniorenselectie. Bovendien is het ook een kans om jezelf te ontwikkelen als trainer. Deze groep traint 2x per week en speelt op zaterdag haar wedstrijden.

Het volgen van diverse trainers cursussen behoort tot de mogelijkheden. Het is dan ook geen pre dat je al in het bezit bent van een trainersdiploma. Ben jij enthousiast, eventueel bereid tot het volgen van trainerscursussen en vind je het leuk om spelers beter te maken en jezelf te ontwikkelen als trainer? Neem dan contact op! Je kunt een email sturen naar info@vvstellendam.nl en/of contact opnemen met Olaf Mouthaan via olaf.mouthaan@gmail.com of 06-11034880.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter