‘Stam heeft belangstelling voor speler van Reading’

6

Feyenoord-trainer Jaap Stam lijkt een speler van zijn oude club Reading op het oog te hebben. Tijdens de bijna promotie naar de Premier League was Liam Kelly een vaste waarde op het middenveld van Jaap Stam. Nadat Jaap Stam werd ontslagen speelde Kelly steeds minder. De 23-jarige middenvelder ligt nog één jaar vast, maar staat volgens The Reading Chronicle voor een zomerse transfer naar Feyenoord of Luton Town.

Overig Nieuws
6 Comments
 1. Jan Berkhout zegt

  Goed bezig jaap

 2. Johan De Groot zegt

  Lekker jaap

 3. Michel van der Zwan zegt

  Jaap zoekt de juiste spelers voor zijn speelwijze….kent hem goed…..dus zal hij wel weten waar hij mee bezig is…….

 4. Eppie Poots zegt

  Lekker van de gebaande paden af en niet de standaard spelers kopen. Hopelijk krijgt hij het voor elkaar om de Kuip weer te laten genieten

 5. Mickeal Miguel zegt

  Ja

 6. John Houtman zegt

  Maak meer gebruik van de zijkanten. Zoveel over het midden. De wedstrijd tegen Dordrecht was zo slecht. Het voetbal kan snel en simpel. Balletje breed en terug! Diep en scherp over de vlanken, zo heerlijk en eenvoudig kan het zijn.

Laat een antwoord achter