‘Stam gebruikt vetorecht tegen komst twee spelers’

24

Bij Feyenoord staat er de komende weken het nodige te wachten op de transfermarkt. Zo is het mogelijk dat Steven Berghuis zal vertrekken en raakte Feyenoord onlangs al Vilhena kwijt.

Daartegenover moeten er ook diverse spelers in Rotterdam komen te spelen. Diverse namen werden de laatste weken gelinkt aan Feyenoord. Daarin lijkt de komst van Luciano Narsingh nog steeds mogelijk. De vleugelspeler werd onlangs benaderd door jeugdtrainer Dirk Kuyt, die deel uitmaakt van een soort technisch hart. Hij heeft samen met zaakwaarnemer Rob Jansen een flinke vinger in de pap in het transferbeleid in De Kuip.

Jaap Stam heeft volgens Voetbal International zijn vetorecht uitgesproken. De trainer ziet de komst van Leroy Fer en Bram Nuytinck op dit moment niet zitten.

24 REACTIES

  1. Terecht. Waarom geld uitgeven aan spelers waarvan je niet weet of ze net zo gaan presteren als voorheen terwijl je jonge talenten heb rondlopen die hij van dichtbij ziet, en kansen geeft.

  2. Mits niet blessuregevoelig en fit, kan je altijd wel een powerhouse als Fer in je selectie gebruiken. Kopsterke voetballer met een enorme duelkracht. Dat heb je nodig op het middenveld naast technische spelers als Kukcu bijvoorbeeld.