Sparta vraagt hoofdprijs voor Turkse smaakmaker Dervisoglu

1

Halil Dervisoglu staat al enkele maanden nadrukkelijk in de belangstelling van diverse Turkse clubs. Waar eerder al Besiktas en Trabzonspor interesse toonden heeft nu ook landskampioen Galatasaray zijn interesse kenbaar gemaakt.

De Turkse clubs willen echter vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs. De 19-jarige Spartaan moet naar verluidt 2,5 miljoen euro opleveren. Technisch manager Henk van Stee wordt een beetje moe van de Turkse clubs. ”Ze geven ons de indruk dat ze Halil graag willen hebben maar ze komen met biedingen waar wij niets mee kunnen. Halil gaat alleen voor de hoofdprijs weg en anders niet”, aldus Van Stee in het AD.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Jan de Klerk zegt

    Sparta moet hem dit jaar nog niet laten gaan volgend seizoen no meer vragen.

Laat een antwoord achter