Seniorendoelenactie (7,32-2,44): Koop nu uw doelen bij Soccerdeal.nl

0

Soccerdeal.nl heeft samen met VoetbalRotterdam een speciale actie opgezet voor seniorenvoetbaldoelen (7,32 x 2,44 meter). Tijdens deze actie krijgt u flinke korting op deze doelen.

Onze verplaatsbare voetbaldoelen zijn volledig vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staan garant voor jarenlang oefenplezier. De profielen zijn speciaal verstevigd om doorbuiging te voorkomen en hebben een glijgoot aan de achterzijde om het net met nethaken weg te werken. De hoeken zijn volledig gelast en het grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe zodat u een stevig geheel krijgt.

De 7-meter modellen zijn voorzien van draagbeugels zodat ze snel en gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Verder hebben wij verschillende transportmiddelen ter beschikking, waaronder het nieuwe ‘Easy Lift-systeem’, terug te vinden in het menu ‘accessoires’.

Dit assortiment bestaat uit UEFA-voetbaldoelen, en senior-en jeugdvoetbaldoelen die allen voldoen aan de eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB. Er zijn speciale afmetingen voor België, Nederland en Frankrijk. De montage-set en nethaken zijn inbegrepen.

Deze sterke, lichte en roestvrije constructie maakt van dit voetbaldoel uw ideale trainingspartner.

  • Aluminium, volledig gelaste hoeken, P-model
  • Ovale profielen met geïntrigeerde gleuf voor nylon nethaken
  • Profielen zijn extra verstevigd om doorbuiging te voorkomen
  • Grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe
  • Montage-set en nethaken inbegrepen
  • Bij het voetbaldoel ‘TP718’ zijn draagbeugels voorzien
  • Voldoen aan de eisen en afmetingen van de KBVB en de KNVB

Seniorendoelenactie TP718:

2 stuks voor 1699,- ex BTW (normaal 2288,-)

4 stuks voor 3099,- ex BTW (normaal 4496,-)

De netten en de transportkosten zijn bij deze prijs inbegrepen. Wilt u meer informatie over deze actie mail dan naar info@soccerdeal.nl

Bekijk ook de website van www.soccerdeal.nl voor meer doelformaten en dug-outs.

Laat een antwoord achter