Schoonhoven tevreden met indeling in Zuid I

0

Voetbalvereniging Schoonhoven ziet de indeling in 3C in district Zuid I best zitten. In het seizoen 2013-2014 waren de blauw-witten eerder ingedeeld met clubs uit de Alblasserwaard en dat leverde talloze vriendschappelijke contacten op.

In de voorbereiding op de competitie en doordeweekse avonden staan sindsdien steeds oefenwedstrijden tegen clubs als Groot-Ammers, Schelluinen, VVAC, SVW en Ameide op het programma. Schoonhoven vreesde aanvankelijk voor fysieke duels, maar dat viel in de praktijk reuze mee. De blauw-witten streden toen 26 wedstrijden met Altena om de titel. Die ging ternauwernood aan de neus van Schoonhoven voorbij.

Meer publiek

Assistent-trainer René Zuurmond was toen ook van de partij. ,,Wij zijn blij met deze indeling. Qua afstanden is het stukken beter en uiteraard zijn het veel leukere clubs om tegen te spelen. Er zal meer publiek langs de lijnen staan. Qua niveau is het moeilijk in te schatten.”

Tegen Lopik

Voorzitter Paul van Schaik is ook in zijn nopjes: ,,Veel streekclubs bij elkaar. Voor het eerst tegen SV Lopik. We kijken er naar uit!”

INDELINGEN 2019/2020

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter