‘Rotterdamse Rekenkamer gaat plannen Feyenoord onderzoeken’

6

De Rotterdamse rekenkamer zal direct na de zomer de stadionplannen van Feyenoord onder de loep nemen. De controleur van de gemeente wil door middel van het onderzoek meer inzicht krijgen in de risico’s die de gemeente loopt bij het project. Dat heeft directeur Paul Hofstra tegenover het Financiële Dagblad laten weten.

Volgens het landelijke medium moet het onderzoek aan het einde van het jaar klaar zijn. De gemeente zelf oordeelt begin 2020 over een definitieve beslissing over gemeentelijke steun bij het nieuwe stadion. De gemeente zal naast de 40 miljoen steun ook ruim 60 miljoen steken het opkopen van de gronden waarop het nieuwe stadion komt te staan.

Overig Nieuws
6 Comments
 1. Peter Klare zegt

  Daar kun je beter mee starten.En het duurt en het duurt maar

 2. Jesper van Oosten zegt

  Na de zomer….

 3. Corrie Snel zegt

  Wel heel veel geld in Boymans steken

 4. Hans van den Hurk zegt

  Rekenen begint met 25 miljoen wat al uitgegeven is

 5. Rob Buhrs zegt

  Waar gaat dit over pffffff

 6. Fred Snel zegt

  Rotterdam staat voor niet lullen maar poetsen

Laat een antwoord achter