Rijnmond: ‘Dordtse club sluit illegale kantine’

4

Al 25 jaar heeft GSC/ODS uit Dordrecht een illegale kantine. De voetbalclub wist dat zelf niet, maar kwam er vorige week achter, toen de dienst Handhaving van de gemeente dreigde met een boete. Het bestuur besloot maandagavond om de kantine voor onbepaalde tijd te sluiten. “Wat moesten we anders?”, vraagt voorzitter Thom van Ewijk zich af.

Hij spreekt van een pijnlijke maatregel. “Diverse teams, onze veteranen en ‘walking footballers’ trainen de hele zomer door. Die mogen niet meer in de kantine en zelfs niet op het terras.”

De club kreeg eind januari te horen dat een nieuwe horeca- en terrasvergunning moest worden aangevraagd. “De oude stond op naam van voorganger Merweboys”, vertelt hij. “Wel raar, want er zijn nog twee fusies gevolgd en we hebben nooit geweten dat er dan nieuwe vergunningen moeten worden aangevraagd”, aldus de voorzitter.

Lees verder bij RTV Rijnmond.

4 Comments
 1. Cor van der Horst zegt

  Verwarde personen in de gemeente ?

 2. Nick Oldenbarneveld zegt

  Micah Van de Vreede

 3. Willem Keemink zegt

  Werd er een wakker op het stadhuis

 4. Ben Smit zegt

  Pascal Verspui

Laat een antwoord achter