Richard Mank verder bij Excelsior/Barendrecht

5

Richard Mank is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van Excelsior Barendrecht. De 39-jarige inwoner van Krimpen aan de Lek heeft zijn contract met het gezamenlijke vrouwenteam van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht met twee jaar verlengd. De vrouwen begonnen vorige week al aan het eerste deel van hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hard werken

Mank was eerder onder meer werkzaam bij zaterdag derdeklasser VV Dilettant, VV Spijkenisse, Heerjansdam, Slikkerveer, Argon, de jeugdopleidingen van Almere City, Ajax, AZ en de KNVB. Bij Excelsior Barendrecht werkt hij afgelopen seizoen voor het eerst met vrouwen en dat bevalt hem prima: ,,Als je ziet wat die meiden er voor doen, hoe hard ze werken, daar kun je alleen maar respect voor hebben. Ik hoef het niet eens te vragen, het komt allemaal uit de meiden zelf.’’

Overig Nieuws
5 Comments
 1. Piet Belder zegt

  Gefeliciteerd en succes

 2. Ron van Neck zegt

  Gefelicitaart Richard!

 3. Hans Henneveld zegt

  Veel succes gr hans henneveld

 4. Rene Rapmund zegt

  Suc6 Richard

 5. Ali Rziki zegt

  Gefeliciteerd Richard Mank

Laat een antwoord achter