‘Oud-Feyenoord Aké in beeldbij Manchester City’

1

Nathan Aké staat naar verluidt op een verlanglijstje van Manchester City, laat het gezaghebbende Franse l’Equipe weten. City zou een bedrag van zo’n 45 miljoen willen overmaken voor Aké aan zijn huidige club Bournemouth.

Ook meldt de Franse krant dat Tottenham Hotspur de verdediger, die ooit met voetballen begon bij Wilhelmus, op de korrel heeft. Aké staat nog tot medio 2022 onder contract bij Bournemouth. Aké kwam aanvankelijk op huurbasis (van Chelsea) uit voor Bournemouth, dat de tienvoudig international in 2017 definitief overnam voor een bedrag van 22 miljoen.

Na zijn periode bij Wilhelmus kwam Aké uit in de jeugdopleiding bij Feyenoord. Dat was in de periode tussen 2007 en 2011. In zijn eerste seizoen bij Chelsea werd hij uitgeroepen tot meest beloftevolle speler. Toch slaagde hij er niet in een basisplaats af te dwingen bij de club uit Londen. Na eerder te zijn uitgeleend aan Reading en Watford, kwam hij op huurbasis terecht bij Bournemouth.

Overig Nieuws
1 reactie
  1. Cees van Vugt zegt

    Dag carrière..

Laat een antwoord achter