Oud DRL-bestuurslid Koos Kleinman overleden

9

Op 10 juli is Koos Kleinman op 76-jarige leeftijd overleden. Koos, die sinds 1978 lid was van D.R.L., beklede vele jaren de functie van secretaris in het bestuur van de club. In die functie vertegenwoordigde hij D.R.L. tijdens de wedstrijden op zondag en werd hij het gezicht van de club. Nadat hij zijn bestuursfunctie had beëindigd vervulde Koos nog diverse andere vrijwilligersfuncties binnen de club. Hij schreef lange tijd wedstrijdenverslagen van D.R.L. voor diverse media. Hij verzorgde het programmablad, was de huisfotograaf en was speaker bij de thuiswedstrijden van zondag 1. Voor zijn vele werk voor de club werd hij in 1998 benoemd tot Lid van Verdienste.

Namens de leden en het bestuur van sv. D.R.L. wensen wij Miranda, Jerry en de overige familieleden en vrienden van Koos veel sterkte toe met dit grote verlies. Op dinsdag 16 juli 2019 is er van 13:15 tot 14:00 uur gelegenheid om afscheid te nemen bij Monuta aan de Langenhorst 100 te Rotterdam. De crematieplechtigheid vindt om 14:30 uur plaats in het crematorium aan de Maetelinckweg 101 te Rotterdam.

Bron: DRL

9 Comments
 1. Bekim Jahiu zegt

  Gecondeleerd

 2. Ron van Neck zegt

  Mijn condoleances aan de nabestaanden en clubgenoten van Koos. Sterkte!

 3. Sylvia Arnold zegt

  Gecondoleerd en sterkte voor de nabestaanden!

 4. Gonnie Penninkx zegt

  Gecondoleerd en heel veel sterkte

 5. Elly Krab zegt

  Gecondoleerd en veel sterkte voor de nabestaande

 6. Louis Vielvoye zegt

  Gecondoleerd en veel sterkte nabestaanden.

 7. Alex van Emmerloot zegt

  Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden

 8. Marc Brugman zegt

  Gecontroleerd met dit verlies en veel sterkte voor de nabestaande

 9. Ed Goverde zegt

  Mooie club-man, veel leuke ontmoetingen met hem gehad bij edities DRL-Spartaan’20. Rust zacht, Koos. Sterkte aan alle familie en vrienden.

Laat een antwoord achter